fbpx

Therapie voor baby's

Jouw kindje heeft rust, aandacht en liefde nodig. Dat wil jij als moeder graag geven, maar helaas is dit niet altijd mogelijk. Zwangerschap en geboorte kunnen heel stressvol zijn. Je kindje neemt deze negatieve indrukken waar en slaat alle emoties op in het lijfje. Dit uit zich op een later  moment in huilbuien, darmkrampjes, oorpijn of eczeem. 

 

Een voeding-/allergietest ( ook bij jou als moeder als je borstvoeding geeft) en een zachte helende metamorfose massage nemen deze trauma’s weg zodat je kindje zich veilig kan hechten. Er ontstaat  een basisvertrouwen in het leven en dat is een goede start voor verdere gezonde ontwikkeling.

Jij als moeder

Moeder worden kan ingewikkeld zijn. Niks roze wolk! Hormonen kunnen je uit balans brengen. Nare herinneringen uit jouw eigen kindertijd kunnen een rol spelen en je onzeker maken. Hoe moet je alle ballen hooghouden als je ook nog moet werken en jouw partner en jij moeten wennen aan de nieuwe situatie? Wat kan het toch allemaal veel zijn.  Kinderen voelen ons als moeders feilloos aan en zijn een spiegel voor ons. Dit is niet altijd leuk omdat ze dingen aan het licht brengen waarvan we dachten dat we geen last meer hadden maar ze helpen ons ook om naar ons zelf te kijken en oude ballast los te laten.

 

Door coaching evt. in combinatie met lichaamsgerichte therapie krijg jij zicht op jezelf. Je verleden krijgt een plek en belemmert je niet langer, je ontdekt wie jij bent in je nieuwe rol als moeder. Je kunt er ook voor kiezen om met behulp van natuurcoaching op zoek te gaan naar jezelf. Voeding speelt een grote rol in de hormonale balans. Daarom wordt er altijd een voeding-/allergie test gedaan zodat jij inzicht krijgt in een voedingspatroon wat het beste bij jou past.

Stel je voor hoe fijn het zal zijn als jij echt kunt genieten van jezelf en van jouw kindje?

Ik als moeder

Ik ben zelf moeder van vier kinderen. Moeder worden is een proces. Overbezorgdheid, onzekerheid is heel normaal. Ik loop graag met je mee om jou te laten ontdekken wie jij bent in je nieuwe rol als moeder.

Heb je een vraag?