fbpx

Over mij

Ik ben Hilda Veen (1963), eigenaresse van Praktijk Enisany. Gehuwd en moeder van vier kinderen in de leeftijd van 16-26 jaar. Mijn levenservaring, interesse en liefde voor mijn medemens geeft mij een drive om anderen te helpen die ziek zijn of niet lekker in hun vel zitten, zodat ze op een nieuwe manier naar zichzelf kijken.

Mijn visie

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen talenten. Door gebeurtenissen in het leven kan het zicht op jezelf vertroebeld raken waardoor alles dof wordt en dit effect heeft op jouw gezondheid, fysiek en mentaal. Talenten zijn de pareltjes die jij in je hebt. Deze mag je ontwikkelen en laten schitteren zodat jij helemaal jezelf bent. Mijn verlangen is dat jij jezelf als waardevol ziet zodat dit jouw gezondheid en levensgeluk ten goede komt.

 

Voor de coaching en therapie werk ik vanuit de TotalBalance methode omdat deze compleet en praktisch is. Deze methode heeft een christelijke basis maar het christen zijn is geen voorwaarde. Je bent altijd welkom. Ik loop graag met je mee in jouw ontdekkingsreis naar wat voor jou van waarde is zodat jouw parel weer volop mag schitteren. Een methode die jouw leven blijvend positief kan veranderen.

 

Bij fysieke klachten werk ik vanuit de Sensitherapie omdat ik door deze behandelwijze zelf heb ontdekt hoe zelfhelende krachten in het lichaam aangespoord kunnen worden zodat er weer balans ontstaat.  Sensi maakt gebruik van de geneeskracht in de natuur en dat laat mij regelmatig verbaasd staan wat voor positief effect dit heeft op de gezondheid.

 

Ervaringsdeskundige

In mijn leven heb ik in mijn directe omgeving veel mogen leren zodat ik ervaringsdeskundige ben mbt: ADHD, Autisme, Alzheimer, Hechtingsproblematiek, Depressie, Burnout, PTSS. Ik heb ook ervaring in de omgang met mensen met verstandelijke en lichamelijke beperkingen.

Opleidingen

SensiTherapie
TotalBalance Coaching en Therapie
Innersteps Natuurcoaching

 

Aangevuld met cursussen:

PMA (Progressive Mental Alignment) gesprekstechniek
Metamorfose
Bachbloesemremedies
EFT

 

In Opleiding:

Medisch Basiskennis (MBK)

Psychosociale Basiskennis (PSBK)

Heb je een vraag?